Kedves Leendő Ügyfelünk,

az autóbérlés folyamata a következő:

Az Önnek leginkább megfelelő bérautó kiválasztása után az elsődleges teendő az autóbérléshez az adatok eljuttatása részünkre (online rendelő, email). Az autókölcsönzés visszaigazolása történhet mailen vagy telefonon keresztül, ahogy Önnek a legmegfelelőbb.

A bérautó átvétele vagy a telephelyünkön (1116 Budapest Fehérvári út 108-112) alatt, vagy az Ön által megjelölt helyszínen és időpontban történik, ez utóbbi 2500 Ft kiszállítási díj ellenében Budapest területén belül. A reptéri kiszállítás és visszaszállítás díja transzferrel együtt 3500 Ft. (A Budapest területén kívüli bérautó átadás külön egyeztetést igényel!)

Az autóbérléshez szükséges iratok listáját a mellékelt táblázat tartalmazza.

A bérleti díj és az egyéb költségek rendezése az autó átvételekor történik készpénzben.

Egyéb költség alatt, igénylés esetén az autópálya matrica (díja kettőezer forint), illetve az üzemanyag és takarítási letét értendő. Ez utóbbi természetesen visszajár Önnek, feltétele, hogy a bérautó leadásakor az üzemanyagszint és a tisztasági állapot megegyezzen a kiadáskorival.

(Arra is van lehetőség természetesen, hogy esetleges idő hiányában az autó ne tiszta állapotban kerüljön vissza. Ebben az esetben 2000 Ft takarítási költség kerül levonásra.)

Az üzemanyag és takarítási letét mértéke a következő:

   Kiskategóriás bérautóknál 10000 Ft
   Középkategóriás bérautóknál 15000 FT
   Egyterű járműveknél, teherautóknál és kisbuszoknál 20000 Ft.

Ezen felül Önnek sem teendője, sem költsége nincs az autóbérlés vonatkozásában.

(Esetlegesen felmerülő, autókölcsönzéssel kapcsolatos kérdéseivel kapcsolatosan hívja ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állunk rendelkezésére 8 és 18 óra között.)

Bízva abban, hogy feltételeink megfelelnek az Ön által támasztott igényeknek és elvárásoknak, reméljük, hogy hamarosan elégedett ügyfeleink táborában köszönthetjük Önt.

Üdvözlettel:

A Bérelj Olcsó Autót csapata

 • személyi igazolvány vagy útlevél
 • érvényes jogosítvány
 • lakcímkártya
 • min. egy éves jogosítvány és ugyanennyi vezetői tapasztalat
 • cégkivonat
 • aláírási címpéldány
 • az aláíró személyes okmányai